Gravid med Stella · Hem & inredning

Lampshopping och illamående

Fördelen med att ha gott om tid innan det är dags att flytta är att vi inte behöver stressa med våra inredningsköp, det känns som att det mesta i vår gamla lägenhet (som nu är bortskänkt) var impulsköpt för att vi inte hade tid att leta runt. Eller hade så mycket pengar. Eller eventuellt att jag vill att allt ska hända NU på en gång, så att jag inte har tålamodet att leta runt. det KAN också vara så… Haha. Men jag kämpar emot det nu och det ger utdelning! Nu har jag till exempel hittat megafina lampor att ha över matbordet som dessutom är i en bra prisklass! Då har jag ändå letat av och till sedan i våras… Det jag hittade var denna från Ellos:  

Alltså! Helt fantastiskt fin! Två av denna beställde jag (Vidar, 699 spänn styck och dessutom får man 30% på dyraste varan just nu), de ska hänga bredvid varann ovanför matbordet och vara fina. Nu återstår att se dem i verkligheten och hitta en glödlampa med lagom mysigt sken också men jag tror de blir perfekta 🙂

Idag har jag och Emilia hängt på hemmaplan med min mamma. Det blev inte mycket gjort alls mer än en tripp till lekparken, men E älskar ju att vara med sin mormor så hon var helnöjd. Dessutom var det skönt att ha avlastning av mamma med Emilia eftersom jag mått så jävla illa idag. Det är så tråkigt att skriva om det, men det är typ vad mina dagar handlar om. Kräkas på morgonen och resten av dagen parera illamåendeattacker med mat och försöka få Em att acceptera att jag ibland måste ligga i horisontalläge och bara andas genom illamåendet. Svårt, alltihop. Kan ingen säga ett exakt datum då illamåendet kommer passera?? Det är så jobbigt att inte veta hur länge jag måste hålla ut… Suck. 

En reaktion till “Lampshopping och illamående

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s