Allt och inget

Fram med iPaden! 

Åh jag måste bara dela detta inlägg som min fina mammavän Johanna skrivit, angående de nya råden om att det ÄR okej för barn under 2 år att använda surfplattor/smartphones. Att det inte är skadligt för dem, utan tvärtom att det (i en bra balans med andra aktiviteter som att läsa böcker, rita, leka med andra leksaker och barn såklart) snarare är lärorikt för dem. För barnen är det inte heller så laddat – det är bara en av deras leksaker liksom. Emilia har ju en egen iPad (som jag och Johan får låna ibland snällt nog ;)) och hon älskar den! Hon är så duktig på att swipa, scrolla, höja volymen, hitta exakt vilken app hon vill in på (tex YouTube, Daniel Tigers kvarter, Babblarna, borsta tänderna, lego/duplo-appar osv). Man ser verkligen hur hon utvecklas i sitt tänkande och problemlösande plus finmotorik när hon använder den! Men Johanna skriver det bättre (som alltid, hennes blogg är en av mina absoluta favoriter eftersom hon skriver så sjukt intressant och roligt) så in och läs! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s