Gravid med Stella

Bäbinamn

  En av de få bilder som togs igår, av My. Em med sin superlånga lugg som nästan går att sätta bakom örat nu men som ännu alltid hänger i ansiktet när tofsen åkt ur för kvällen och Elise som lever om haha ❤

Vad mysigt det var igår! Det blev massa lek, prat, mysmiddag med enchiladas (som gick hem i alla fall hos Emlan), gemensam badning av barn med efterföljande pyjamas och välling och efterrätt för de vuxna bestående av ananas stekt i smör och farinsocker med Häagen dazs vaniljglass (gaaaaahhh vilken hit!) framför Frost innan det var dags för sängen/hemgång. Så trevligt och härligt! Vore kul med vuxenmiddag också när jag någon gång orkar ta mig in till stan igen haha. 

Idag blev det inte många knop gjorda, vi skulle varit på loppis i hamnen men min ork tog bara SLUT, så jag hamnade i soffan istället. Nu har vi precis kikat på Så mycket bättre, första gången jag fixar att kolla på det utan att ta fram skämskudden allt för många gånger! I allmänhet kan jag inte titta på program där människor som inte känner varandra ska interagera, jag tycker det är SÅ OBEHAGLIGT så fort inte alla är supertrevliga mot eller är bekväma med varandra, så program som Idol, Så mycket bättre, Paradise hotel, Big brother, Nyhetsmorgon (haha) osv kollar jag nästan aldrig på. Jag vet fasen inte vad det är för fel på mig, men antar att det kommer sig av min egen rädsla för att vara superawkward/misslyckas i det sociala haha. Jag tar verkligen in om människor blir ledsna, förnedrade eller bara pratade över huvudet och går upp i det… Jaja, detta årets Så mycket bättre gillar jag i alla fall! Miriam är ju bara bäst!

För övrigt har vi verkligen börjat utkristallisera vilka favoritnamn vi har på lillbebin, och som vanligt är det sjukt mycket lättare med tjejnamn. Jag gillar såna som verkligen låter söta och tjejiga (i mina öron då såklart), som jag tycker Emilia gör. Men namnet Emilia var spikat redan innan hon kom till, det var så självklart hela tiden och nu är det inte alls lika lätt… Det pojknamn vi gillade då känns dessutom upptaget då Em har vänner som heter så, så vi vill ha nåt nytt. Men det är svårt! Helt plötsligt blir jag medveten om hur fula många namn är, i alla fall så pass att jag inte vill döpa mitt barn till det. Men ja, vi har två favoriter i alla fall (mina förslag, Johan verkar inte komma på något alls..) och båda känns bra tror jag. Längtar tills vi vet om det blir en liten pojke eller flicka så det blir lättare att spåna 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s