Gravid med Stella

Emilia ska bli storasyster!


  
Ja, det är sant! ÄNTLIGEN kan jag berätta om det enda som passerat min hjärna (och kropp, hemskt illamående…) sedan den 25:e augusti då jag tog det där graviditetstestet som syns högst upp. Då var det tidigt ännu, nu är jag i vecka 13 (14 på fredag) och har idag varit iväg och gjort KUB-testet med fina resultat. Så nu var det dags att berätta! Ni kanske minns att jag för någon vecka sedan berättade att det hänt något en natt som jag inte kunde berätta om just då, och det var att jag fick en blödning som vi var inne på gynakuten och kollade upp (det är även från då som ultraljudsbilden här ovan är ifrån), som tur är var det helt ofarligt men jag fortsatte blöda hela den veckan. Troligtvis den där fantommensen som man kan få när man skulle fått mens om man inte varit gravid. Det känns som att vi är över det värsta igen, den första nervösa, skakiga tiden. 28 april nästa år är det beräknat att den här lilla tjorven ska komma ut, äntligen får jag berätta för er om resan dit! ❤

24 reaktioner till “Emilia ska bli storasyster!

 1. Hej! Följer din blogg lite då o då o gissade för någon vecka sen att du var gravid igen 😍 grattis !

  1. Haha vad kul! Jag har faktiskt lagt ut lite medvetna ledtrådar på bloggen, tänkte att de som förstår förstår 😉 vad kul att du följer mig! ❤

 2. Hej du..länge sen jag kommenterade men nu bara måste jag!
  GRATTIS!!
  Själv är jag i vecka 26 hahahaa! Här går det undan va, härligt för oss båda! Men framförallt grattis till er!! ❤️

   1. Tack! Dryga 3mån mellan våra bf..spännande tid som väntar 💛🌸

 3. Å, vad roligt! Stoort grattis! Jag följer också din blogg och tänkte att det kanske kunde vara så, fantastiskt roligt för er och Emilia! Har själv en dotter som är lika gammal som Emilia och mina tankar upptas mycket av tankar på när vi ska börja försöka med syskon just nu 🙂 Och nu kommer man ju inte bli mindre sugen med gravidbilder på min favoritblogg 🙂

  1. Men smickrare där, gulle dig! Vi hade också funderat mycket på det här med syskon innan vi faktiskt bestämde oss fr att försöka, det känns som att det inte finns någon ”rätt tid” för det så då sa vi att vi kör på bara haha! ❤️

 4. Grattis! Hade också mina misstankar när du skrivit så mycket om trötthet. Vad spännande!

  1. Hihi ja det är så svårt att inte skriva något alls om det som är en så stor del av ens liv, och speciellt tröttheten och illamåendet har varit/är räääätt stor del av mitt liv just nu. Skönt att kunna berätta varför äntligen 😊

   1. Förstår det! Minns den där tröttheten som var helt vidrig. Kändes som att man aldrig blev pigg hur mycket man än sov. Hoppas det blir lättare snart! Ska ni ta reda på kön sen?

   2. Nej och jag är fortfarande där, så sjuuukt jobbigt när man ska ta hand om en galen 1-åring och jag vet inte alls hur det kommer bli att jobba om två veckor… Ja vi har bestämt att vi ska ta reda på kön, vi missade det förra gången så nu ska vi ta chansen 🙂

   3. Ja, kan bara föreställa mig. Min dotter är 17 månader och det är ju minst sagt full rulle… 🙂 Om jag skulle bli gravid igen skulle jag också vilja veta könet. Vi vågade aldrig riktigt fråga sist och barnmorskan sa inget och sen bestämde vi oss för att vänta. Ska bli spännande att följa er resa!

   4. Haha ja, emlan är ju närmare 16 månader så de är ju väldigt nära i ålder! det var ungefär samma för oss sist också, fast när vi väl frågade så sa barnmorskan bara att hon inte ville säga det för att hon tyckte det var så speciellt att få reda på det först när barnet är ute. men det sks ju inte hon bestämma liksom, den här gången kommer vi vara mycket tuffare och inte ta sån bullshit haha! kul att du vill följa med på resan ❤

 5. Åh så kul! Stort grattis!!
  Har kommenterat någon gång här förr, har själv en dotter på 10mån. Jag är också gravid nu! Bf 29/3. Så kul det ska bli att följas! 🙂
  Grattis igen!

 6. Jag väntade bara på att du skulle outa det 😉 Jättestort grattis! Hoppas illamående och trötthet går över och att allt annat är bra! Jag ska läsa ikapp nu, har inte kikat här på ett litet tag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s