Familj & vänner

Emilias nyaste syssling

Nu är jag så himla himla glad! Igår när vi var kvar på hotellet fick jag ett meddelande från min bästis/kusin Rebecca i Umeå att förlossningen hade satt igång och i morse födde hon en liten flicka! Cirka en vecka tidigare kom hon, precis som sin syssling Emilia och för övrigt även Emlans kusin på sin pappas sida, min svägerska födde nämligen också en vecka tidigare än BF. Härligt tycker jag! Man väntar ju och väntar ju redan så himla länge så att gå över tiden orkar vi inte med, vi är för otåliga för sånt, och tydligen även bebisarna haha. Ska bli intressant att se vad hon får för namn, få höra längd och vikt och allt det där, och framförallt ser jag fram emot att få träffa underverket! Jag har ju suttit och känt på magen när hon sparkat runt så nu vill jag se vem den lilla kickaren är. Har sovit rätt dåligt i natt, har vaknat typ varannan timme och kollat telefonen efter rapporter eller bilder, dessutom har jag drömt två gånger att jag FICK rapporter om att bebis var född, men först var det en pojke och i nästa dröm en flicka. Dessutom har jag som vanligt haft en krånglande, krypande, sparkande Emilia PÅ mig halva natten (vet inte riktigt vad vi ska göra åt det, vi har försökt att natta om henne i sin säng men det är fullskalig panik och hysteri som reaktion då bara, hon vill absolut bara vara nära…) så det har varit lite mycket haha. Men så värt det! så glad!! Det ska bli roligt att se Emilia och lillsysslingen ihop också, hoppas att de blir lika nära varandra som jag och Becca, även fast vi bor 70 mil ifrån varandra har vi alltid hållit ihop genom att ringas, skriva brev och numera snapchatta/smsa. Finns bra förutsättningar för en fin vänskap mellan dem också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s