Familj & vänner

Hotellnatt

   
  Bilder vi skickade till Emilia innan hon skulle lägga sig igår

  En fantastiskt god kantarellrisotto som jag åt på Koppar igår!  
Hej från Uppsala! Vi kom hit igår, bara jag och Johan och hade en helkväll med showen Ägd på UKK, middag på Koppar Mat & Dryck och sedan hotellövernattning på Radisson Blu. Måste ge showen mycket cred, den var väldigt kul och tänkvärd, precis som de tidigare shower jag sett med Schyffert (min och Hampus idol pga vi älskar ironi) och Lindström – Ljust & Fräscht och the 90’s. Även hotellet var mycket bra, vi hade bokat en businessvit som kändes rätt lyxig och härlig. Enda minusen är att det bara är en tunn glasskiva som inte ens går att stänga helt eller låsa till toan, med följd att alla ljud och lukter därifrån inte direkt går att gömma… (Bra för romantiken detta???) och som vanligt med alla hotellfrukostar så är det rätt torftigt när man som jag varken äter yoghurt eller varma rätter som ägg och bacon. Så jag är då fast med mackor och färdiga pannkakor. Nej tacka vet jag frukosten på Le pain quotidien där vi käkade nästan varje morgon i New York – saftiga belgiska våfflor, skålar med färska bär och frukter, varm choklad… Aaah! Så borde det alltid vara! 

Hur som helst. Nu ska vi väl bara checka ut och sen dra en runda på stan här i Uppsala och sen bär det hem till vår lilla smula som är med sin mormor och morfar och myser. Som vi saknar henne! Fast väldigt härligt att umgås bara vi två också, det får vi göra om. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s