Allt och inget

Vi tog oss dit!

  Megatrött mama trotsar hemska smärtor i ansiktsskelettet (aaaaoooo) för UnderBara Barn-mässan. 

 Barnet var glatt och sysselsatt en lång stund när hon fått en minions-ballong! Ibland är det skönt att köpa sig lite lugn och ro. Ja vi tog oss till mässan i förmiddags alltså, trots en FÖRJÄVLIG bihålevärksnatt. Jag lade mig tidigt men vaknade vid 1-snåret av att det kändes som att skelettet i ansiktet (kinder, käkben, tänder i överkäken) höll på att sprängas av smärta. Jag har aldrig varit med om det här förut, så jag fick paaanik. Jag står ju verkligen inte ut med smärta, känner mig så jävla ynklig och fångad i skiten. Jag är som stereotypen av en förkyld man (mancold) när jag är sjuk, tycker ooooerhört synd om mig själv och kan inte göra eller hjälpa till med något, bara bara vila. Efter två timmar hade det bara blivit värre trots att jag försökte slappna av med Hannah & Amanda i öronen, jag ville bara hugga av mig ansiktet, eller helst hela huvudet. Då väckte jag Johan och snyftade att han måste hjälpa mig. Jag kom sen själv fram till huskurer jag kunde testa eftersom jag inte riktigt hade lust att sätta mig på akuten en fredag natt… Det blev två vändor med ångning över kastrull med vicks i, och två vändor nässköljning med koksalt. Det lindrade faktiskt jättebra, så pass att jag kunde somna om vid halv fem! För att palla med mässan gjorde jag om proceduren på morgonen, och den räckte en stund innan det började komma tillbaka med full styrka. Men vi tog i alla fall en vända och hittade lite smått och gott som jag tänkte visa er senare. Väldigt fina saker! Sen var det dock snabbt hem till ångan igen. Nu på kvällen känns det lite bättre, hoppas jag är på bättringsvägen på allvar… Att spola bihålorna verkar inte vara något direkt superskönt, har jag sett på Jannis blogg…

2 reaktioner till “Vi tog oss dit!

  1. Pingback: A simple favor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s