Allt och inget

Gnällbloggen

Kan ju egentligen byta namn på bloggen till Gnällbloggen nu, men om jag ska uppdatera er om hur det är så kan jag liksom bara skriva det som är mest aktuellt i mitt huvud. Annat finns inte. Gnället denna gång består i att jag inte alls är fri från förkylningen än, tvärtom! Den har utvecklats till en bihåleinflammation… Alltså. Inte okej. Trycket och smärtan över kinderna, upp över ögat och ner över tänderna, framförallt på vänster sida, är inte att leka med. Kan knappt öppna munnen, kan knappt tugga i mig mat, och definitivt inte utan att grimasera och oja mig om hur ont det gör. Så jäkla härligt har jag det alltså! Emilia är verkligen den som lidit minst av den här förkylningen (iofs väldigt skönt), hon hade feber i en dag, har snorat i en vecka, men i övrigt har det inte märkts på henne. Medan både jag och min pappa varit i princip sängliggande hela veckan. Men bihåleinflammationen, den fick jag! Mycket tycka synd om här hemma. Imorgon ska jag dock försöka ta mig samman, jag vill VERKLIGEN åka till underbara barn-mässan! Hoppas att jag helt magiskt är frisk imorgon helt enkelt. 

  För övrigt är det så här riktiga coolingar käkar middag tydligen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s