Allt och inget

Snart är det jul! (…)

  
Lite julbak förra året…
   … När nåt av det roligaste som fanns var att titta på när nåt bakades i ugnen :’)

Är fortfarande sängliggande och har fullt upp med att läsa igenom Janni Crannings arkiv. Men det får väl vara så nu! Jag vet ju att det går över. I helgen har vi i alla fall planer, på lördag ska vi på underbara barnmässan och på söndag ska vi ut till Stavsnäs och träffa upp Johans syster med familj som kommer upp från Göteborg. Jag funderar på att ta mig i kragen och gå upp och duscha och sen kanske baka något… Om orken finns alltså. Och lusten, skulle helst vilja baka i mitt eget kök, men det går ju som bekant inte. Inte förrän om 96 dagar när flyttlasset går! Synd bara att vi missar hela julbaksgrejen då, det är ju det absolut mysigaste typ i hela världen! Ser sååå mycket fram emot julen! Ju kallare det blir ute, desto gladare blir jag. Vill ha snö, kyla, julbak, julmusik (I’m dreaming… Of a whiiiiite… Christmaaaaas <3<3<3) och hela faderullan. Snart!

2 reaktioner till “Snart är det jul! (…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s