Mina tankar

Nattfunderingar

  Världens finaste lilla familj en piggare dag ❤ (foto: Lisa-Marie Chandler)

Gud vad man hatar när ens lilla barn sussar så sött i sin säng medan man själv är dödstrött MEN ÄNDÅ INTE KAN SOVA!? Klockan är nästan 3 och än har jag sovit 0,0 timmar. Så mycket sömn jag skulle kunna samla på mig nu, jag blir helt bitter haha. Tror det är för att så mycket tankar irrar omkring i min hjärna just nu, precis som vanligt alltså. Har så svårt att stänga av alla funderingar om framtiden (många såna nu), orosmoment, tankar på kära vänner som är ledsna och mår dåligt som jag önskar jag kunde hjälpa mer… På TV, Facebook, i poddar och bloggar verkar det dessutom som att alla bara har olika obotliga sjukdomar eller att det händer olyckor. Det är det enda folk delar verkar det som?? Det gör det inte lätt för en katastroftänkare av rang som jag är. Jag vill inte se. Jag vill verkligen inte det! Jag vill ta in positiva saker istället! Ja det är mycket av olika grad helt enkelt. Sömnen blir ju inte bättre av att klicka runt på telefonen men jag blir definitivt lugnare av att läsa mina bästa feelgood-bloggar. Jag märker när jag har mycket ångest att jag framförallt dras till Linda Bloms blogg, jag hade en dålig period för två år sedan när det enda som höll mig uppe var att gå igenom hela hennes bloggarkiv haha, och nu är jag där igen. Även Janni Cranning är väldigt mysig att läsa tycker jag. Även fast det såklart händer saker i deras liv också som inte alltid är positiva så överväger liksom myskänslan för mig ändå.  Trots att jag aldrig ens varit i Karlstad så funderar jag alltid på om det ändå inte är dit man ska flytta när jag läser deras bloggar, det verkar så mysigt där! 

Jag vet ens inte riktigt hur jag ska få tillbaka känslan av lugn i mitt eget liv, det finns aldrig någon myskänsla för mig. Hur får man tillbaka den? Det kommer ju underlätta brutalt mycket när vi bor i vårt eget hem igen, det tror jag verkligen. Men i övrigt är det ju liksom en osäkerhets- och deppkänsla inom mig själv som är orsaken, och hur man råder bot på det är alltid svårt att veta. Kanske blir det bättre när olika detaljer kring vårt liv klarnar, just nu är det så mycket förändringar i luften, trygghetsnarkomanen i mig tycker inte om när så mycket är ovisst, med ny bostad, nytt jobb, Em som ska börja förskola, och mycket annat. Jag skulle vilja kunna se ett par år fram i tiden och få se att allt är bra. Hatar att det inte finns några garantier i livet…

En reaktion till “Nattfunderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s