Allt och inget

En lång natt

Oj oj oj vilken natt vi haft i natt, dels fick jag en nerv i kläm (vilket händer prick en gång om året på exakt samma sätt lustigt nog), vilket gör att jag får ont på ett kittlande sätt (inte skönt dock, väldigt obehagligt!) i axel, vänsterarm och över bröstet vilket gjorde att jag var spyfärdig hela natten härligt nog… Men dels också på grund av saker som hände som jag inte riktigt kan berätta om nu utan får ta längre fram… Hur som, idag är Johan hemma för att ta hand om E så jag får krya mig ännu mer så jag fick sova ut till halv tio (efter mycket vaket i natt alltså) och guuuud vad utvilad jag känner mig nu! Som en ny människa! Dock fortfarande förkyld osv, så jag ska passa på att vila mer under dagen. 

Igår var det ju kanelbullens dag, därför åkte vi till Systrarna Delselius och både åt lunch och åt bullar. Mycket mysigt! 
Annars har jag mest mått och legat så här i helgen:   

Men bättre nu som sagt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s