Allt och inget

Ba!

Vilken meningslös helg… igår var jag SÅ himla sjuk, verkligen sängliggande hela tiden med ont i halsen, tjock i huvudet, trött som attan och världssnorig. Idag mår jag inte heller bra, men det är åtminstone bättre än igår, tur nog! Jag är riktigt dålig på att vara sjuk, jag blir liksom panikig av tanken på att jag inte orkar med någonting, inte orkar ta hand om Emlan osv. Ibland tänker jag tanken att jag vore ensamstående förälder utan några släktingar i närheten att ta hjälp av så att jag skulle behöva vara aktiv och ta hand om E oavsett hur sjuk jag vore. Då känner jag mig lite bortskämd, jag har ju min fantastiska Johan som fixar allt, allt, allt medan jag bara ligger och yrar i sängen. Sysselsätter Emlan, tvättar, dammsuger, fixar och donar och får mig att få mindervärdeskomplex i överflöd för att han är så himla bra haha. Skämt åsido, det är skönt att ha honom, världens bästa pappa och sambo! Emilia verkar i alla fall må bättre. Grönsnoret sitter där det gör, men i övrigt verkar hon pigg och glad. Favoritordet för helgen har varit ”tittiiiii” (tittut), som hon går runt och säger i parti och minut. Roligast är när hon ställer sig med händerna i golvet och tittar mellan benen och säger det haha! näst-favoritordet är ”ba”. vilket kan vara allt som börjar på de bokstäverna – bada, bajs, Bamse, Babblarna… jag försöker lära henne säga hela orden men hon tror nog att hon säger det, så hon upprepar bara ”ba!”. haha, men det kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s