Ytligheter

En liten förändring 

Hårmässigt, alltså. Har varit less på mitt slitna hår länge, speciellt underhåret har varit så fruktansvärt slitet med klyvningar på flera ställen så det bara tovat sig. Så jag bestämde mig för att det var page-dags igen, precis som förra gången håret kändes så här för några år sedan. Nu hoppas jag på att hålla det i fint skick, för jag vill ju egentligen ha långt hår! Som i nedanför brösten! Om några år så…

Före: 
Minus 2 decimeter hår:  

 Jag är i alla fall nöjd! Även om det känns konstigt. För övrigt har jag blivit smittad med Emilias förkylning och är bara trött, tjock i halsen och slemmig. Bäddar för en kul helg, haha…

En reaktion till “En liten förändring 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s