Emilia <3

Första förkylningen för hösten 

  
Vilken natt vi hade i natt, sämsta på mycket länge. Vi har ju haft perioder där E har vaknat 10-15 gånger per natt med medföljande omnattning, men det var som sagt länge sen. Säkert ett halvår. Men så i natt då, redan innan klockan slog 00 hade hon vaknat 5-7 gånger. Så jag förstod att något inte stod helt rätt till, hon hade dessutom knappt ätit middag så två gånger under natten gick jag och Johan upp med henne och gav henne mackor, smoothie och russin. Men vid 4-snåret så kände jag att hon var väldigt varm när hon la sig ovanpå mig för att sova (säkert tecken på att hon är sjuk, hon sover alltid på mig då och bara jag duger). Såklart! Jag visste rent intuitivt att det var så det låg till när hon började hålla på och bara väntade på febern. Förvisso var vi på Andys lekland för några dagar sedan också, och varje gå g vi har varit dr har hon blivit sjuk, så ja jag har bara väntat. Så ovärt, det blir inget mer Andys för oss. Vilken smittohärd… Dagen. Har iaf spenderats med en gnällig och trött unge som härjat runt bäst hon kunde ändå innan febern steg igen på eftermiddagen. Stackarn! Som synes ovan låg hon till och med på mig under en filt i soffan och bara snuttade napp och kikade på tvn ett tag. Det händer ju inte direkt annars ehe… 

Alla planer på häng vi hade fick därmed ställas in, det blir en hemmadag även imorgon. Kul, kul, kul… Näe, men nödvändigt såklart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s