Allt och inget · Shopping

En dag för mig själv 

   
   
Efter denna vecka med en hetsig Emilia kände jag att jag behövde få vara för mig själv ett par timmar, hela min kropp bara skrek efter egentid vilket jag märkte genom att jag hade lite svårt att andas, darrade på händerna och hade axlarna uppdragna till öronen i normalläge. Så det jag gjorde var att åka iväg, helt själv. Jag tog ett par timmar på Nacka forum där jag strosade omkring för mig själv och försökte att bara tänka på att andas lugnt och göra långsamma rörelser för att bli av med stressen. Dessutom förbjöd jag mig att titta i telefonen medan jag tog en fika, jag tvingade mig att bara sitta och titta på folk istället – vilket var jättesvårt! Men väldigt välbehövligt. Efter en hel del shopping där jag bland annat inhandlade ett par höstboots från Vagabond, en kappa, två par jeans, en blus och så en bok, ett par skor och några hårrosetter till Emilia, så var jag redo att åka hem. Då gick dessutom mamma iväg med Emlan till lekparken så jag fick till och med en helt ostörd tupplur! Det kändes så himla skönt och jag tror faktiskt att jag ska göra om det redan imorgon. 

Den här eftermiddagen har jag fixat med Emilias kök igen, jag har monterat på de nya handtagen jag köpte till den från Superfront och så har jag spraymålat diskhon, kranen och kanterna på spishällen i guld. Kommer bli så fint! Visar imorgon när det är klart 🙂 dessutom har jag och pappa snott ihop lite vietnamesiska fresh spring rolls och nudelsoppa som vi ätit tillsammans med min bror och hans flickvän. Nu blir det danska æbleskiver och spelkväll! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s