Emilia <3 · Familj & vänner

Förskoleplats…

Så låtar vovvar enligt E :’)

Idag hade vi ännu en overksam dag hemma, jag och min lilla Emla, tills vi bestämde oss för att gå ut på en promenad och stötte på våra nästan-grannar Johanna, John och hunden Mister som precis svängde ut från sitt hus för en promenad! Sån himla timing, så vi slog våra påsar ihop och tog en gemensam promenad med barnen, med stopp på Delselius för snabbfika och i en lekpark så att barnen fick leka av sig lite. Mitt i spöregnet. Mysigt hur som helst och så kul med lite sällis äntligen! Denna vecka har vi nämligen inte varit på öppnis alls. 

Emilia har blivit erbjuden plats på en förskola nu, tyvärr inte på den vi ville ha men typ på vårt fjärdehandsval… Vilken tur att jag känner att Emlan är mogen och redo för förskola nu för hade jag inte gjort det hade jag troligtvis blivit väldigt orolig. Nu hoppas jag istället att det bli lite avhopp och utflyttningar så att vi kan få plats på förstahandsvalet istället, men får vi inte det så får vi ta det som det kommer helt enkelt. Det ordnar sig. Starten blir i alla fall i mitten av januari, prick när vi håller på och ordnar med flytten och allt. Så vi får se hur vi ska rodda ihop allt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s