Emilia <3 · Familj & vänner

Härma djurläten

  Emilia med sin mormor och morfar utanför Grönan idag!

Dock var det inte grönan som var målet, utan Skansen, och även jag och Johan var med. Det var ju en sån himla fin dag att det var riktigt gjort för en dag utomhus. Så vi tittade på björnar, sälar, älgar, var på Lill-Skansen och busade runt, käkade våfflor och allt det där typiska man gör. Väldigt mysigt! Trots att jag var så himla trött. Sov i bilen hem och sen en sväng hemma också… Sen kom Hampus och Nicole på middag och härjade loss med Emilia som tyckte det var så himla roligt! Jag är så glad att hon äntligen har släppt lite på blygheten och vågar leka med sin morbror och moster. Så kul att se dom ihop ❤ hon fick även tillfälle att demonstrera det första djurlätet hon lärt sig, vi har hållit på i månader med de där böckerna med djur som låter och NU kan hon demonstrera hur en hund låter! Väääärldens gulligaste lilla nyfödda valpläte ungefär måste tilläggas, för enligt Emlan låter de ”puff” eller ”uff” som hon viskar fram försiktigt. Så gulligt att jag smäller av! Ska se om jag kan filma det någon dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s