Allt och inget · Emilia <3

Pappor leker hemma?

  
Idag är första dagen denna vecka som jag är hemma med Emlan själv efter att Johan var hemma måndag-onsdag. När Johan har E så gör han inte så mycket. Typ går till parken med henne och leker själv hemma. Tycker det verkar vara många pappor som mest hänger hemma med barnen? Inte för att det spelar någon roll egentligen men jag skulle bli knäpp i huvudet om vi bara bara var hemma själva hela dagarna. Jag vill få prata med andra vuxna, och att Emilia får springa runt och leka med andra barn. Och så sångstunden! Är vi hemma bara så vill jon prompt att jag ska aktivt leka med henne hela, hela tiden. Leker sällan själv. Vilket blir lite jobbigt efter ett tag… Näe, jag vet inte vad vi skulle göra utan öppnis faktiskt. Hur som, idag var vi på öppna förskolan igen och det var en lika stor hit som vanligt. Trevliga föräldrar och gulliga barn för E att leka med. Mycket uppskattat av oss båda. Gott fika var det också, det gillar jag specifikt heh. 

På fredagar ses alltid öppna förskolan utomhus och grillar på Ingarö, vi var där förra veckan och vi ska såklart dit imorgon igen också. Har längtat efter att få dra på oömma fritidskläder och gå ut i skog och mark faktiskt. Hit med ordentlig höst, kyla, tända ljus inomhus och allmänt mys! Det gillar jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s