Emilia <3 · Familj & vänner

Kompishäng

Ah, megatrött mamma här, hej! Idag har jag mest legat och slöat i soffan (Johan har haft Emlan sedan lunch), så jag tänkte berätta om gårdagen istället! För då mötte jag upp My och Towe för middag här ute på Värmdö, det blev thai som är min favorit (räkor i grön curry, mmmm!) och sen åkte vi vidare till ett av Värmdös bästa caféer, Delselius, i hamnen (fast faktiskt så är Systrarna Delselius i Grisslinge 10 gånger bättre! Tips till alla som besöker Värmdö!). Där fikade vi och pratade tills de stängde och sen stod vi och pratade på parkeringen utanför i nästan en timme till… Vi hade helt enkelt mycket att gå igenom. Som alltid 🙂 bland annat pratade vi om våra förlossningar (alltid ett favoritämne!) och massa annat som jag inte kommer ihåg. Dessutom fick My två av de fyra mössor jag köpte till Emilia i någon slags möss-psykos haha, nämligen en rosa med glitterfjädermönster från Lindex och en grå och guld från Elodie Details. Emilia ska ha mössor med knyt, så är det bara. Snyggmössor får komma när hon låter bli att kasta av sig dem 😉 

 Snapchat från My :))

  
Och här har vi en variant på de där instakontot med bilder där fotografens tjej försöker dra med sig honom på olika resmål (jag kan inte förklara men @muradosmann är namnet iaf). Emlans grej sen några veckor tillbaka är att dra med sig en det hon vill och leka. Det ser ut så här, INNAN hon blir arg och stirrar ont på en för att få en att göra som hon vill haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s