Mina tankar · Shopping

Ny vagn och nytt jobb

  
Voilà, le barnvagn! Hej hej hallå Bugaboo Bee 3 med svart chassi och dyna och gråmelange sufflett och välkommen hem till oss! 🙂 vi tog ju med oss Semlans gudmor Jos till Big Baby i Kungens Kurva och shoppade lite idag, och äntligen fick vi tummen ur och fixade vagn! Det var lite pillrigt att bygga ihop den, men till slut gick det och vi är så nöjda. Den är så himla lätt och nätt liksom. Donkeyn känns som ett riktigt schabrak bredvid den, men den kommer ju vara jättebra som syskonvagn sen (och när det blir dags för mer ordentliga hjul i vinter) så den ska vi ju såklart ha kvar. Men denna är toppen när man bara ska skjutsa ett barn på vår/sommar/höst och dessutom är den väldigt smidig och liten ihopfälld! Så även en bra resevagn! 

När vi kom hem från le shopping så ramlade jag ihop i sängen och sov i säkert 3 timmar… Hur kan man vara SÅ trött? Det tar på krafterna att ta hand om en viljestark 14-månaders hela vardagarna. Så mycket kan jag ju säga. Då är det tur att vi har både pappa, mormor och morfar här nu som kan avlasta mig. Det är guld värt! Dessutom gäller det att ta vara på tiden nu för det är inte lång tid kvar innan jag börjar jobba igen, 2 november smäller det. Men då på ett nytt jobb faktiskt (på en statlig myndighet), jag var på två intervjuer och blev erbjuden båda tjänsterna (jippi!) men valde den ena av dem både för att det kändes som att tjänsten passade mig bättre, för att jag fick en bra känsla för själva arbetsplatsen och kollegor/chef OCH för att det är nära hem. Så det är win win för mig helt enkelt! Från att tidigare ha jobbat i Södertälje kommer jag nu att befinna mig i Nacka på dagarna, dvs ca 20 minuter bort med buss istället för närmare 2 timmar enkel väg… Även om det känns jätteläskigt och jobbigt att min hemma-bebistid med Emilia snart är slut så känns det faktiskt också spännande att pröva på ett nytt jobb 🙂

En reaktion till “Ny vagn och nytt jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s