Emilia <3 · Hem & inredning

Lördagsshopping

Stortjejen med tofs! Hon kan ha allt hår i en tofs så här, förutom luggen som inte är så pass lång än (trots att den når henne till munnen). Det ska bli så roligt att kunna göra fina frisyrer som tex ballerinaknut när håret vuxit ut!  Fortfarande tillåter hon mig ju faktiskt att hålla på med håret och drar inte ur tofsar osv. Hoppas det håller i sig 😉 

  
 
Idag ska vi möta upp gudmoder Jos som ska hänga med oss när vi göra lite ärenden, vi ska kolla in en soffa som jag hittade igår på Mio och handla en Bee äntligen. När vi var i lägenheten i onsdags kunde vi ju mäta och försöka se hur vi ska möblera i kök/vardagsrum och det som får plats är bara en rätt liten soffa, men den jag hittade kändes rätt stor och väldigt bekväm och så fick jag en idé om att vi kan köpa till en fotpall så att man kan välja att göra divan till soffan eller inte.. Måste bara övertala Johan också haha. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s