Hem & inredning

Förhandsvisning 

 Huset vi ska bo i. Vår lägenhet är på bottenplan, till höger närmast hörnet. 
    Där ytterdörren kommer vara satt nu istället denna lapp!

 Allt ser mycket mindre ut på bild när man inte har vidvinkelobjektiv, MEN det här är alltså kök/vardagsrum. Där väggen längst bort och den mindre väggen till höger kommer köket vara, med en köksö framför. Där jag står kommer TV:n och soffan vara och så kommer matbordet att vara uppställt i mitten. Förstår att det är svårt att tänka sig när det bara är betong i princip haha…
  Semlans lilla rum! Det är svårt att se kanske, men väggarna är målade i en ljust puderrosa ton (som dock såg mer syrenlila ut just nu, hoppas det bara var industriljuset som förvrängde för lila är den absolut värsta färg jag vet… Då får vi måla om!)

Idag var det förhandsvisning av vår nya lägenhet! Som vi har väntat på detta, att få komma in och se hur lägenheten verkligen ser ut, när det inte bara är lite streck på ett papper. Dock måste jag säga att de bilder jag målat upp i huvudet av hur det skulle se ut stämde väldigt bra! Det var ungefär så stort som jag tänkt mig, proportionerna på rummen också. Vi hade med oss tumstock och anteckningsblock och väl där blev vi bjudna på mackor och dricka. Och så spenderade vi en timme i vår lägenhet. Mest gick vi bara och tittade oss omkring och försökte tänka oss hur det ska bli, men vi mätte också upp ungefär hur stor soffa och matbord vi ska ha. JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET TILLS VI FLYTTAR! Ännu mera nu! Det som är kvar nu är en till förhandsvisning när all inredning är på plats i november/december, sedan besiktning och sist inflyttning den 12 januari. 125 dagar kvar!

3 reaktioner till “Förhandsvisning 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s