Allt och inget · Shopping

Utrustad för hösten 

 Det är ju jätteroligt att jag köpt typ fyra mössor till henne men den enda som verkar funka är denna eftersom man kan knyta den så hon inte drar av den…   

 Klädd för höst! Inte för att det är jättekallt, men när det blåser kyliga vindar tycker jag det är dags för höstkängor, mössa och vantar. Och så premiärade vi åkpåsen för den här säsongen! Vi var och prövade kyrkans öppna förskola här i Gustavsberg för första gången igår. Det var väldigt trevligt, förvisso lite sånger om gud och bön på sångstunden men bra med fika, trevliga föräldrar och barn som snällt tog Emilia i handen och visade henne in i lekrummet. Så fint! Dessutom hann jag bli inbjuden att spela innebandy med ett gäng tjejer på tisdagar (dock inget för mig, min värsta sport på gympan i skolan, men jag blev glad för inbjudan!), och informerad om att de varje fredag hänger utomhus på Ingarö och grillar korv. Det tyckte jag lät så mysigt att direkt när Johan kom hem från jobbet åkte vi och utrustade mig och Emlan inför det, jag behövde ändå ett par vattentäta överdragsbyxor och hon behövde:

   Fleeceset som är lager 2, ullunderställ som lager 1 har hon redan:

   Ullunderställ, också från PoP

 (Plus höstkängorna från Kavat då som vi också redan hade köpt)
 Sedan köpte vi även fleecehalsduk, varmstrumpor, vantar, vantclips och så lite vanliga strumpor. Ja, vi gillar Polarn och Pyret, haha. Önskar bara att de kunde ha ett lite större utbud av mer sobra färger, de har ju mest lysande starka färger. 

Så nu är vi redo för utomhushäng och lek, ser fram emot höstmyset på fredag! 

6 reaktioner till “Utrustad för hösten 

  1. Du visste inte att PoP har VIP-frukost imorgon med 25% på ett helt köp? Jag tänkte försöka ta mig iväg och bunkra höstkläder då. Gäller i alla butiker mellan 8-10 🙂

      1. I wish! Jag satt nyss 10 min och försökte beställa på nätet (kom på att rabatten gäller i e-butiken också) trots att jag lagt allt jag ville ha i varukorgen igår kväll. Och både vindfleecen och vinterkängorna jag ville ha var slut redan 8.03 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s