Hem & inredning

Utflyttade

  Lycklig tjej i lekparken idag ❤

Puh, nu är vi utflyttade ur lägenheten och inflyttade (tillfälligt!) hos mina föräldrar. Vi var verkligen igång från kl 6 på morgonen igår till sent på kvällen. Det var en så sjuuuukt lång och utmattande dag, som det ju alltid är att flytta. Jag och Johan kom på att sedan vi flyttade ihop 2011 har vi flyttat en gång per år förutom 2014, och även kommer göra det nästa år eftersom flytten går i mitten av januari… Det får helt enkelt vara slutflyttat för vår del på ett tag efter nästa flytt haha! Vi har gjort en 5-årsplan i alla fall, senast 2020 ska vi bo i hus. Just nu känns det rätt ouppnåeligt (i alla fall i de kommuner i Stockholm som vi är intresserade av att bo i…), så vi behöver spara, försöka höja våra löner osv. Så 5 år känns realistiskt. 

I alla fall, den här dagen har gått ut på att träffa köparna och mäklaren och göra klart med lösen av lån och allt och städa ur lägenheten. Imorgon ska vi tillbaka tidigt och städa det sista, sen lämnar vi lägisen för sista gången…

12 januari, kom nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s