Emilia <3 · Familj & vänner

Hejdå vagnen 

  
Emilia hoppade självmant upp och gosade i Elodie Details-vagnen igår, precis innan Martin kom och köpte den av oss för att det ska vara Bos resevagn istället. Em som inte ens diggar barnvagnar? Hon hade kanske på känn att den skulle väck och ville säga hejdå :’) 

Idag var första dagen på miniplask! Väldigt nostalgiskt för mig eftersom att det var exakt 1 år sedan vi började på babysim där för första gången. Och nu är Em 14 månader och typ stor?? Helt otroligt. Det tyckte även instruktören som var samma som för ett år sen! Emilia tyckte i alla fall det var spännande med vattnet, men samtidigt väldigt läskigt, hon klängde sig fast på mig och försökte klättra så högt upp på mig som möjligt haha. Det är ju lite på grund av att hon är så rädd för vatten som vi ville att hon skulle börja på badet igen, få henne vattenvan igen och lägga en bra grund för att hon ska kunna lära sig simma om några år. Men det var verkligen tillbaka på ruta 1, precis som för ett år sedan…

Snart kommer Emilias kompis Elise hit och leker, vi ska vara barnvakter en timme medan föräldrarna My och Jocke är iväg på annat. Ska bli så kul! Sen MÅSTE vi ta oss iväg och visa Bugaboo Bee för Johan äntligen så att vi kan beställa någon gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s