Emilia <3

Rum för barn

   
 
Idag har vi hängt bara Emlan och jag. Vi var hemma på förmiddagen och tog det lugnt, men vid lunch kände jag att vi behövde komma ut och hitta på något. I synnerhet då Emilia kom med mina skor och försökte sätta på mig dem, då vet man att hon vill ut haha. Sätter man inte på sig skorna då så kommer hon med ett annat par istället, så det är bäst att lyda 😉 dock hade vi ingen annan att hänga med idag så då tänkte jag att vi får väl hänga själva då. Så vi åkte in till Rum för barn och gick omkring lite där inne. Bebishörnan med staket kring har E tydligen växt ifrån nu (!?), där blev hon snabbt uttråkad och försökte klättra över staketet. Istället ville hon klättra runt bland bokhyllorna och titta på storebarnen. Hon ville sååå gärna vara med såg man, medan de stora barnen mest tycker att hon är en jobbig efterhängsen bebis </3 vi fick också plocka upp en ny badblöja på Lindex efter det eftersom hon och jag börjar på Miniplask imorgon! Det ska bli så roligt, jag minns ju hur mysigt det var med babysim förra hösten. Vi började när Emilia inte ens hade fyllt 2 månader och sen gick vi hela hösten. Minns att det var ett riktigt bra sätt att trötta ut ungar på, så förhoppningsvis sover hon bra i vagnen efter det 😉 ännu roligare är att bästis Elise också ska gå på samma tider! Tjoho! 

Nu på kvällen blev det kompishäng för mig igen! Återigen på Urban Deli på Nytorget dessutom, fast denna gång med min vän tillika Emlans gudmoder Jos. God mat och mycket babbel, precis i min smak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s