Hem & inredning

Det händer grejer med nya lägisen

  
Fengshuiade bilen lite med en krukväxt och doftpinnar, jord- och vattenelementet ni vet, det är sååå viktigt att få in det här i alla utrymmen för att må bra i baschakrat!

… Eller så fraktade vi bara prylar på ett smart sätt hem till mina föräldrar, det KAN också vara så. Haha. Johan tyckte åtminstone jag var rolig när jag drog skämtet ovan 😉

Det närmar sig verkligen flytt för oss. På torsdag smäller det! Vi har varit jätteduktiga den här helgen och nästan packat allt, det är bara lite kvar att packa nu och det hinner vi med på onsdag när Johan är ledig. 

Även om jag skämtade om Feng shui i bilen så är faktiskt Feng shui något jag länge tyckt är väldigt intressant och försökt att få in i inredningen. Till viss del i alla fall, jag har tagit till mig vissa saker. Som att man behöver ha delar av alla element i ett rum för att det ska bli en helhet som tilltalar ögat på bästa sätt. Add Simplicity är min favoritbloggerska på området och förklarar det bra (hennes dotters rum ser för övrigt ut nästan exakt så som jag tänkt mig Emilias nya rum, med färger och allt! Så fint!) Försöker även gå lite efter Feng shuins principer när jag möblerar, mest för att jag tänker att den filosofin troligtvis även har en rent estetisk grund även om tanken egentligen är att energierna (chin) ska kunna flöda bra. Gillar när man kan bryta ned inredning till något som nästan blir lite (i och för sig flummigt) vetenskapligt, när det finns regler att gå efter. Det gör det enklare att fatta grunderna till stil och inredning, i alla fall för en fyrkantig kontrollmänniska som mig! Hur som helst så ser jag SÅ mycket fram emot att få inreda vår nya lägenhet, lite i enlighet med Feng shui. Vi har förresten fått vårt definitiva tillträdesdatum nu! 12 januari kl 08.00 är det vi som hämtar nycklarna till vår nya härliga 4:a! Och redan nu den 9:e september ska vi dit och kika på hur det ser ut nu, ta mått så vi vet vad vi kan beställa för soffa och så vidare. Fantastiskt kul ska det bli!

Betydligt roligare än att få flytta in i sitt flickrum igen… även om jag såklart är tacksam över att vi får möjlighet att bo där så länge, mamma 😉 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s