Familj & vänner · Hem & inredning

Bilder från veckan

Nu tar vi igen lite bilder från veckan här tycker jag! 

   Två hot mamas! Mina fina vänner My och Towe på Urban Deli i torsdags. Som jag saknar att hänga med dom på dagarna! 

 Jag hade gjort i ordning mig rejält (för att vara mig) innan, lockat topparna och grejer. Första gången någonsin jag lyckats med det, har ju haft tummen mitt i handen med plattången som locktång tidigare. 
 

Dock försvann det SJÄLVKLART typ 5 minuter efter att jag lämnat hemmet och blev till nada. Varför blir det så här?? Det gör ju knappast att man blir motiverad att anstränga sig mera… Angående texten så var det en snapchat jag skickade till Johanna på Gotland som också hade velat hänga med :))  
 Väääärldens godaste dryck någonsin, punkt. Ananaslemonaden! Hjärtögon x 1000!

  Färska räkor med aioli. Drömmigt gott!

Flyttkaoset börjar faktiskt bli mindre kaosigt, trot eller ej, men vi fick mycket gjort idag när Emlan var hos sina morföräldrar (vilket för övrigt hade gått superbra, såklart!). Bordet och stolarna har vi fått iväg och hallbänken. Kvar är en bokhylla och micron. Hoppas vi får iväg det imorgon! Dessutom är allt i Emlans rum packat, det mesta i köket och vardagsrummet är påbörjat. Så det har hänt en del faktiskt. Imorgon ska vi åka och lämna Em hos mamma och pappa igen så då blir det ännu mer packapackapacka. Men det känns skönt att hon sover hemma i natt :-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s