Familj & vänner · Hem & inredning

Mitt i flyttkaoset

Äsch, nu har jag prövat massa gånger sedan igår att ladda upp bilder men det GÅR bara inte, så det får bli ett tråkigt bildlöst inlägg. Igår gjorde jag något som jag hoppas blir en tradition eftersom det är så energigivande och avstressande. Nu tror ni jag ska säga typ yoga va? Haha nej jag menar att gå ut och träffa vänner utan barn! Det händer ju inte alltför ofta. Igår gick jag, Towe och My (de två hårt arbetande) till Urban Deli på Nytorget och unnade oss maximalt! Det blev färska räkor med aioli till förrätt, entrecote/rostbiff till huvudrätt och créme brûlée till efterrätt. Tillsammans med den godaste lemonaden någonsin, iskall färskpressad ananaslemonad! Aaaaaaaaah! Ja det var njutning deluxe helt enkelt, samtidigt som vi pratade och skrattade massor. Helt underbart!

Just nu befinner vi oss mitt i ett flyttkaos, nu är det vara en vecka kvar tills vi flyttar! … Hem till mina föräldrar alltså. Nya lägenheten får vi fortfarande inte tillträde till förrän i januari… Som vi längtar till dess! Men ikväll ska Emilia få sova över hos sin mormor och morfar och så ska hon vara där hela helgen (fast hon ska sova här hemma imorgon kväll) så att jag och Johan kan kötta flyttpackning. Inte direkt något jag ser fram emot, men ett nödvändigt måste. Vi ska ju även sälja av grejer vi inte vill ha med till nya stället så det blir lite fix. Soffan är i alla fall bortlovad till Towe (och Elodie-vagnen till Josefin haha), så det är matbord och stolar kvar att få iväg. 

Längtar tills nästa helg när allt är klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s