Emilia <3 · Ytligheter

Ny vagn igen?

Kan fortfarande inte riktigt fatta att tågresan hem blev så mycket jävligare än jag någonsin hade kunnat tro. E var så otroligt trött/arg/skrikig/grinig/viljestark att jag blev helt matt. Försökte med allt för att distrahera henne men gång på gång bara vrålade hon över hela tåget. Hon satt i selen i typ 3 timmar för att jag skulle försöka söva na. Hjälpte icket. En stund fick hon härja som hon ville. Då blev det såhär:

 Satte sig där inne och filosoferade lite. Vad oskyldig hon ser ut här! Hah!

Till slut kom vi oss hem i alla fall, efter mycket om och men, och redan dagen efter var vi fit for fight igen och tog tuben in till stan. Em såg ut som en van liten pendlare :))    Vi testade den här vagnen inne på Barnbutiken, en Bugaboo Bee 3. Donkeyn är vi otroligt nöjda med, så den ska vara kvar. Det är vår resevagn från Elodie Details som vi vill byta ut. Så mycket som vi kört runt på den de senaste månaderna så har jag insett att vi behöver en riktig sulky istället, inte bara en resevagn. Vi använder den för mycket för att det ska kännas värt med bara en resevagn liksom. Och Bee kändes så himla bra! Så om någon vill köpa en Elodie Details Stockholm Stroller i färgen guld/grå till bra pris får ni gärna kommentera 🙂 

 Nåt sånt här vore fint. Gärna med svart chassi denna gång…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s