Emilia <3 · Shopping · Ytligheter

Emilia har fått så mycket nya outfits på senaste tiden. Framförallt från mig men även barnafadern. Just den här hösten har många märken verkligen hittat hem i kollektionerna tycker jag, så vi har inte kunnat låta bli (samtidigt som påfyllning behövts). Alltså Lindex – god damn! Skulle kunna länsa butiken! Mini Rodini har också mycket fint likväl som H&M. Det är väl Kappahl som jag inte hittat något på, mer än på Newbie då. Men den ljuva och romantiska stilen tyckte jag passade bättre på Memlan när hon var en lillbäbi. I alla fall har vi förnyat Emilias garderob väldigt mycket, här är ett smakprov på några av de nya outfitsen:

   Tröja och byxor med ankstjärt från Lindex

Samma byxor fast i rosa. Ääälskar volangrumpa på småttingar! Även den kabelstickade rosa koftan är från Lindex och det vita linnet från PoP.

   Superdupermjuk och luddig tröja och coola jeans med dragkedjor från H&M. Dock i stl 92. Så det dröjer innan hon kan ha detta. 

Prövade jumpsuiten från H&Ms baby exclusive i stl 92 (stooor!) men då hade Semlan tröttnat på att modella. Som synes. Kan inte vara lätt med en öm moder som vill dokumentera allt!  Här är höstoutfiten. Mössa med knyt från Lindex (jag känner min dotter), dunjacka, skinny jeans (mjuka och med inbyggt skärp!) och COOOOLA SKOR från Zara. Alltså vi måste titta närmare på skorna:

 Och här syns det ännu bättre:

  Gaaaaah är så kär i de här geniala skorna! Fantastiska!!

Så mycket fint!

Imorgon bitti är det dags för Em och mig att ta tåget upp till släkten i Umeå. Bävar lite för de där 6-7 timmarna med en 1-åring på ett tåg utan avlastning……..

4 reaktioner till “

  1. Tips inför tågresan! Slå in små paket som hon får öppna om det krisar samt ett ritbräde i plast (sånt där som man kan rita och sudda, de har dessutom ofta en penna som sitter fast i den!) Det räddade min tågresa på 8 timmar när dottern var ett år. Samt lite godsaker såklart.

    1. Bra tips! Jag köpte en ny bok i alla fall och sen hade vi med ipaden. Det funkade men faaaaasen vad jobbigt det var! Jag gör inte om det ensam med en så liten unge igen, det säger jag bara 😱

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s