Resor

Ett inlägg som skulle kommit tidigare idag…

  
Och nu är vi på väg hem. Jag sitter i baksätet bredvid en sovande Emilia och lyssnar på Hannah & Amandas podd medan Johan kör. Och eventuellt beställer lite nya grejer till lilla Semly-Lou. Ja, Emilia alltså. Det är ett av hennes en miljard smeknamn haha. Jag har hunnit beställa en fin höstjacka, coola skor och skinny jeans från Zara, munstycken med backventil till klämmisar från Squeezeme (blev tipsad om det av min svägerska i helgen eftersom att smoothieklämmisar annars hamnar överallt för att de är så lätta att klämma ut. Blev frälst såklart!), och även en höstmössa, vintervantar och napphållare från Elodie Details. Bara fina och bra grejer! Så nu är jag väldigt uppåt och glad 🙂 

Lite bilder från gårdagen och dagen i Göteborg:

 Hotellfrukost på Scandic. Emilia (och massa andra barn då) blev helt fascinerad av maskoten Sigge. Maten var inte lika kul..
   
Sedan tog vi en tripp med en Paddan-båt tillsammans med Emilias kusifin, faster och farbror. 

  Idag var det då kusinens födelsedag och Emlan var kalasfin i rosa! Koftan är i storlek 92. Tycker det är fint att det blir oversize på Memlan nu samtidigt som den kommer passa länge. 

Sen blev det tårta och fika när alla gästerna kommit.  Faster hade fixat melontårta med sojagrädde och jordgubbar till barnen som Emilia högg in på friskt. Utom vattenmelonen förstås. Den fattar hon sig fortfarande inte på. 

… Och nu är vi hemma i Stockholm igen! Och på onsdag bär det iväg IGEN, men det blir sista trippen för denna sommar. Sen är det väl höst då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s