Allt och inget

Vips….

Nu är vi i Göteborg helt plötsligt! Eller, för oss är det ju inte helt plötsligt men på bloggen verkar det ju så, från Gotland direkt till Göteborg 😛 men faktum är att vi tog båten hem till Stockholm i torsdags där jag hade en stressig dag med besök hos min nya psykolog samt en arbetsintervju (iih!) innan jag åkte hem och träffade mina föräldrar, bror och hans flickvän över en middag för att de skulle få säga hej till Emilia innan vi skulle resa vidare. På kvällen var det bara att packa om väskorna och tidigt, tidigt fredag morgon så åkte vi mot Göteborg. När vi kom fram åkte vi först till Johans syster för att inspektera deras nya villa som var så mysig och såklart få träffa Johans supersöta systerdotter tillika Emilias enda kusin igen! Vi följde med dem ner på stan där vi även mötte upp en av deras mammavänner med barn som också var väldigt gulliga. Just nu är det massor som händer i stan, i går var det barnens dag i någon form av park, så vi gick dit och lät barnen leka av sig i ett superpedagogiskt lektält gjort för barn upp till 2 år. Det var så uppskattat av ungarna att det blev sura miner när vi skulle gå därifrån. Lunch intog vi på ”Smaka på världen” som väl är motsvarigheten till ”Smaka på Stockholm” som ju är i maj varje år. Sen promenerade vi runt, lekte på en filt i gräset och lite allt möjligt. Medan det var fruktansvärt varmt. En intensiv men helt klart rolig dag blev det! Därefter checkade vi in på Scandic Opalen där vi alltså sovit i natt. Middagen intog vi nere i Scandics egen restaurang med en hysteriskt skrikande (pga övertrött) Emilia vilket gjorde att vi snabbt skyfflade i oss maten för att få komma upp på rummet. Därefter badade jag och Emilia i badkaret innan hon slocknade i sängen och vi åt godis och kollade på film. Helt klart en härlig dag!

Idag ska vi checka ut från hotellet och istället bo över hos Johans syster en natt, imorgon ska vi fira att systerdottern fyller 1 år (ja, det är bara 6 veckor mellan henne och Emilia :)) innan vi drar hem till Stockholm igen. Vi får maxa de här två dagarna alltså!

Här kommer lite bilder från igår (jag vet inte hur Johans syrra känner över att hon eller dottern skulle synas på bild här i bloggen så därför tar jag det säkra före det osäkra och visar bara bilder på Emilia och oss. Men har även massor av fina bilder på Em och kusinen :-))   Första stoppet på väg till Göteborg gjorde vi i Linköping där vi stannade och åt frukost på Donken och handlade färdgodis. E hjälpte till att bära. 

 Därefter gick vi till en lekpark i närheten för att försöka leka av Semlan lite energi. En unge som hatar att åka bil är ingen rolig unge, speciellt inte trafiksäkerhetsmässigt hehe, så det är bäst att hon sover i bilen. Vilket hon FAKTISKT  gjorde i flera timmar sedan också!
   Jag var dock cirka såhär pepp på att leka och stoja runt kl 7 på morgonen…

 Väl framme i Göteborg blev det lunch på fasters altan!
   Här är då lektältet för småbarn upp till 2 år på barnens dag. Emilia having the time of her life!

 Emilia i någon sorts grotta, Johan kikar in på henne från andra hållet. 
   Kuddmys

 Och här är en del av lekhörnan. Det är tydligen någon form av utställning som åker runt på olika ställen i landet, det finns massor att göra nämligen, på en del träplattor kunde man trycka så kom det musik, när barnen häll på en del punkter vibrerade det osv. Så väldigt pedagogiskt och spännande för dem. Hoppas de kommer till Stockholm någon gång!
  Middag på hotellet på kvällen. Äter så prydligt :’)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s