Resor

Underbara Gotland

Och äntligen är vi här! På Gotland alltså! SOM vi har längtat sedan vi var här för två år sedan. Vi bor hos Johans farbror med familj i Vall utanför Roma, rätt nära Visby. Det kändes underbart direkt för oss alla tre att komma hit! Bara att andas Gotlandsluft är ju fantastiskt, men att få spendera dagarna med de här härliga människorna i deras mysiga hus (ja inte bara förstås ;)) gör det ju ännu bättre. Emilia som oftast är reserverad och blyg mot alla när vi kommer hem till folk kände sig hemma direkt, både i huset och med Johans faster och kusiner (farbrorn är borta på jobb ett par dagar) och deras hund och katt. Så roligt att se henne så glad! Att se henne lyckligt kasta sig ut i gräset rakt utanför altandörren får oss att längta till hus ännu mer dock…  Vi har i alla fall redan hunnit ta en tur på medeltidsmarknaden i stan, käka knäckäpplen och brända mandlar, leka massor och äta pulled pork till middag. Nu har Em somnat, så jag ska gå ut till de andra som sitter på altanen och myser. Åååh härliga tider! 

  
    
    
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s