Familj & vänner · Mina tankar · Resor

En födelsedag och en överraskning

Vilken fantastisk dag det blev idag! Dels så fyllde jag ju 26 år (varför låter det så gammalt i mitt huvud??) och dels så…. Förlovade vi oss! Japp, jag blev friad till! Kvart över sex i morse hade Johan väntat och väntat i en timme på att det skulle bli dags att gå in med den obligatoriska frukostbrickan (E och jag sov alltså. Nervös kille?), men då kunde han bara inte vänta längre. Och ringen var då min present som jag fick inslagen i ett större paket tillsammans med massa annat för att förvirra mig och en lapp med texten ”Vill du bli min fru?” tejpad på. Jag blev så rörd och vi grät båda två och självklart svarade jag JA! ringen var bara tillfällig, efter åkte vi och beställde de riktiga ringarna. Kan knappt bärga mig tills vi får hämta ut dem!

   
   
Även i övrigt har det här varit en helt perfekt dag. Våffellunch med två av mina bästa vänner med barn (My, Elise, Towe och Max förstås!) som hade jättekul ihop. Därefter middag med mina föräldrar som kom och grattade på födelsedagen och förlovningsdagen. En skriktrött Em gjorde dock att de åkte hem redan vid 19-snåret, men hon vägrade ändå somna förrän vid 21-rycket… 

   
Fick flytta ut matbordet i vardagsrummet för att få plats allihop. Det är en anledning till att jag längtar till vår nya stora lägenhet med öppen planlösning…

  

Bär brukar ju sätta sina spår på barn… Så de fick åka in i duschen efter. Alla tre! Mycket uppskattad lek haha. 

  Var ju tvungna att ha en förlovningsbild!
Födelsedagstårtan!

 Då gick jag över med överblivna tårtbitar till My och drack te och pratade massor. Det var en så mysig avslutning på dagen och jag fattar inte att vi inte gjort så tidigare? Det är ju perfekt att hänga lite när barnen sover! Det känns faktiskt förjävla tråkigt att flytta härifrån och inte längre bo på samma gata som dem. Och i närheten av Towe i Farsta. Återstår bara att bearbeta dem att flytta till Värmdö 😉 

  
Imorgon bitti bär det av mot Nynäshamn för att ta båten till Gotland! Där blir det en vecka med Johans farbror och familj (Johanna!!) innan vi kommer hem och därefter direkt åker till Göteborg över helgen, kommer hem igen och sen drar jag och Emilia iväg till Umeå i 5 dagar. Hardcoresemester när man får passa på! 

  
Kittad i sin nya onepiece från Mini Rodini! Sååå gullig! Det blir morgondagens rese-outfit. 

5 reaktioner till “En födelsedag och en överraskning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s