Allt och inget · Shopping

Dan före dan

Jag måste säga att jag är så nöjd med vår Nespresso! Nu är inte jag direkt någon kaffekännare, jag är glad så länge kaffet inte smakar beskt eller gammal kaffesump haha. Men jag gillar hur snabbt och enkelt det går att göra en kopp kaffe, och hur gott det är! Även mjölkskummaren är smidig även fast den liksom är extern. I förrgår gjorde vi en beställning på 5 kaffesorter från Nespresso som vi hämtade ut idag, några olika kaffesorter, en med karamellsmak och en med chokladsmak. Chokladen var god utan att vara sliskig!

  
Igår åkte vi till Sickla och började shoppa så smått till E:s höst/vintergarderob. Hej otålig morsa hehe! Vi gick till Polarn och pyret och hittade direkt ett par superfina höstkängor till henne från Kavat. Efter ett par googlingar har jag läst mig till att många tycker de är bäst både på höst- och vinterskor för att de är varma och vattentåliga. Och så är de ju snygga! Det var garanterat den minsta skolådan jag sett i alla fall.

 

Och här är då pjucksen.  Tycker de var så söta att jag skulle vilja ha likadana själv! Vi fick hjälp av butiksbiträdet att mäta hennes fötter för att få skor i rätt storlek som funkar hela hösten och förhoppningsvis även i vår. Storlek 22 blev det.  

Sen fick vi med oss ett ullunderställ också. Så nu är det bara 711 klädesplagg kvar att inhandla 😉 Vi försöker tänka lite smart nu med de dyrare grejerna vi köper, som skor, overaller osv och köpa i neutrala färger. Dels så är jag ju sån att jag tröttnar lätt på icke-basfärger. Men tänker också att det ska vara enkelt för framtida syskon, kusiner eller vänners barn att ärva!

 

För övrigt är bästa grejen att sopa, tydligen. Och att stå i den stora lådan. Samtidigt. Gull! (Ignorera flyttkaoset i bakgrunden…) imorgon fyller jag 26 år! Gud, det är knappt jag kommit ihåg den här födelsedagen….  

2 reaktioner till “Dan före dan

  1. Ååh vilka fina skor! Bra shoppat ju! Det här med att klä på barnet inför vintern känns och kan vara svårt. Tycker jag. Hemma är det lättare än på föris då underställ kan vara besvärligt pga så många barn att få på och av kläder. Understället ska en ha närmast kroppen (?visst?) Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. funderar på att ha fleece och overall på föris och hemma och stora utedagar underställ. Hur tänker du? Obs herreamalia vilka fantastiska kläder du hittat till din E ♡

    1. Visst var de! Är så nöjd med skorna 😊 ja det känns svårt och underställ kommer hon säkert inte ha alla dagar men om det blir några riktigt svinkalla dagar så blir det underställ även på föris. Hur krångligt det än må vara 😉 men inte förrän vid absolut behov såklart. Ja underställ har de närmast kroppen 🙂 har hört att en del barn har underställ som vanliga kläder på föris om det är riktigt kallt ute för att underlätta, kan ju funka? Men sen blir det fleece och overall också… Men glömmer man nåt är det ju inte värre än att man köper det när man kommer på det tänker jag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s