Shopping · Ytligheter

En 1-årings höstgarderob

Det känns som jag skriver det här hela tiden pga tiden går så fort hela tiden… Men nu har jag rensat ur Ems garderob IGEN. Hårdrens denna gång, allt under storlek 80 har rykt, till och med ett par byxor i stl 86 som var för korta (!?!?). Detta motiverade i alla fall påfyllning i garderoben, från H&M:s underbara nya Baby Exclusive kollektion som jag typ länsade och så några plagg från Mini Rodinis höstkollektion (älskar tigrarna och elefanterna!). Det här visar i alla fall på schizofrenin i E:s garderob, den är fylld av massor med olika stilar, jag kan liksom inte bestämma mig för att gilla en stil utan gillar både stormönstrat/djurmönstrat (Mini Rodini, PoP), såväl som gulligt och prinsessigt med stjärnor och hjärtan (H&M, Lindex, Kappahl mfl) och så avskalat och enfärgat (Muji mfl). Rätt stor bredd alltså. Det enda jag inte är ett fan av är väl kanske den marina stilen, mest för att jag själv diggat den så länge att den känns uttjatad. För mig. Men i övrigt gillar jag det mesta! Detta finns i alla fall i E:s garderob nu:

   En varm och mysig collegetröja måste man ha. Tycker jag. 

En fin onepiece har jag letat länge efter, så himla bra allroundplagg – både till vardags och som mysplagg efter bad eller på morgonkvisten. Och den här var ju bara så himla söt! Är på riktigt typ förälskad i den haha….

    

Och här byter vi stilriktning totalt med pudrigt rosa och guld. Så otroligt himla fin jumpsuit! Allt från Baby Exclusive köpte jag dock i stl 92 så det lär dröja ett tag innan de passar…

  Vardagsfin tröja! kan se framför mig Emilia i den på föris i vinter…

  Uuuuunderbar cremefärgad kofta med guldknappar och guldstjärnor. Adorbs och amazeballs ❤

En av mina absoluta favoriter, en rymdpyjamas! Med texten ”the moon is made of icecream” på! 

   Trepack sötfina leggings. 

Nu funderar jag mest på ytterkläder till hösten/vintern… Ja, redan nu! Är ju en planerarmänniska av rang haha. Höstjacka, överdragsbyxor, regnjacka och gummistövlar har hon skönt nog redan. Men hon behöver: galonisar, vinteroverall, varmstrumpor, vantar (tunna och tjocka), fleecetröja och – byxor, underställ, tubhalsduk och varma kängor som ska fungera både i höst och vinter. Det lär bli några turer på Google…

3 reaktioner till “En 1-årings höstgarderob

  1. Hejsan,
    Läser din blogg regelbundet men har aldrig kommenterat. Vill mest säga att jag tycker din blogg är mysig. Och jag älskar att se hur du tänker kring kläder och skor, mm. Har själv en liten i samma ålder och tar tacksamt emot inspiration 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s