Familj & vänner · Shopping

Vi har blivit med Nespresso (100 år efter alla andra)

Rastlösa jag måste alltid ha något att göra ju, så idag tog vi med oss barn och morföräldrar och drog ut till Vaxholm!

   Burgartallrik på ekologiska Sva Marga på Vaxholm. Mmmmm to the mmmm!

 Lika mycket tyckte Semlan om sin mat – ugnsbakt kyckling med klyftpotatis och hemgjord bea. Hon slickade i princip tallriken! Favoriten var att dippa potatisen i såsen efter att Johan visat henne det. Den rätten ska vi göra hemma!
   Vi var alltså på Vaxholm idag dådå. Såhär jäkla vackert är det där! Funderar ibland på om vi skulle flytta dit. Världens mysigaste ställe ju. 

 Fick smaka Emilias mjölk- och glutenfria glass och njöt tydligen väldigt mycket av den?
  På kvällen efter middag hos mina föräldrar gick vi hem till våra fina vänner Johanna, Fredrik och John som bor 2 minuters promenadavstånd från mina päron. Vi tog en fika och lät barnen leka, stora hunden Mister ville också gärna vara med, även fast Em tyvärr var livrädd för honom. Anledningen till att vi gick dit var förutom myshänget att vi skulle köpa deras gamla Nespressomaskin eftersom den köpt en ny och vi länge varit sugna på en sån. Varken jag eller Johan är stordrickare av kaffe, vi dricker kanske 2-3 koppar var i veckan för att det är gott. Då känns det så onödigt att dra igång kaffebryggaren bara för en kopp… Och så tycker jag alltid att nespressokaffet är så gott när jag smakar hos andra! Kände att det var en bra början att köpa en begagnad iaf för att se om vi ens gillar och kommer använda den 🙂 Vi fick snällt nog med lite kapslar från Johanna så vi får se vad vi gillar som vi får beställa hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s