Familj & vänner

Fina vänner

Något jag saknar väldigt mycket är att träffa alla mammor och barn i mammagruppen! Det känns som att alla spridits för vinden nu under sommaren medan vi bara suttit hemma och rullat tummarna i princip, i väntan på att Johan ska få semester. Sena semestrar är inte alltid jättekul alltså… Det blir ju något helt annat än det senaste året i höst nu när de flesta jobbar (som inte fått barn igen), jag börjar själv jobba den 2 november. Men till dess är det ju ändå ett par månader så jag hoppas på massa häng med de få som är hemma fortfarande! Är ju så himla glad för alla fina mammor i Josefin-gruppen (den andra också, men där är det bara jag, My och Towe som är nära i princip, och de börjar också jobba nu… Tyvärr för mig!) så vill gärna hålla kontakten bäst det går!


  

7 reaktioner till “Fina vänner

  1. Hur länge ska du vara föräldraledig? Jag går på del 2 av min föräldraledighet om 2 veckor och ska vara hemma hela hösten. Ifall du vill ha sällskap 😉 Min dotter är 10 månader så lite yngre än Emlan.

      1. Haha ja precis, 2 november börjar jag att jobba igen 😊 men absolut, det vore kul att ta en fika och bebishänga lite!

      2. Eller bebis och bebis, vad ska man säga nu? Barnhänga? Leka? Haha är så ovan vid att E är så stor nu och troligen inte går under beskrivningen bebis 😄

  2. Vi vill ses! Nu i augusti måste vi få till en träff om ni inte är borta på semester 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s