Emilia <3 · Familj & vänner

Ett mellanrum för bara mig

Jag har insett att det är superhärligt att gå och lägga sig tidigt, när Em sover i sin spjälsäng men Johan fortfarande är vaken och kollar på TV. Då! Smiter jag in i sovrummet, lägger mig på spikmattan (min följeslagare sedan många år tillbaka och kanske mitt bästa köp någonsin med tanke på att den kostade 29 spänn på Netonnet och jag använder den 2-3 ggr om dagen haha) och läser tidningar och böcker! Äntligen har jag hittat tid där jag kan ligga och läsa ifred, än håller jag på att beta av mina tidningar som legat olästa länge men snart ska jag ta mig an min bokhög också! Det enda som är jobbigt är om E vaknar, för då måste jag släcka ljuset och låtsas som att jag sover för att kunna söva henne. Och avbryta egentiden alltså. Men mysigt ändå förstås, älskar att sova bredvid min dotter, vilket jag gör nästan varje natt när hon piper till och börjar gnälla och ställa sig upp och jag eller Johan flyttar över henne i vår säng. Hur hon än håller på och vänder och vrider på sig, sparkar mig i ansiktet osv, så är det ändå ljuvligt att ha henne nära! 

Igår var vi på Skansen! Vi hann knappt titta på några djur, men vi hann gå runt i stadskvarteren och på Barnens Skansen och åka en karusell, Emilias första någonsin! Hon tyckte det var spännande men fattade nog inte så mycket ändå, trött och allt var hon när hon åkte den. Men, ändå stort!    
Den här dagen har spenderats på IKEA där vi hjälpt Becca och Daniel att plocka ihop massor med prylar till babyn, skötbord, spjälsäng och allt möjligt gott och blandat. Kul att få agera lite expert hehe 🙂 efter att vi kommit hem skulle vi ut och leka av Emilia, här hittade hon det perfekta stället att stanna och leka på:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s