Familj & vänner · Mina tankar

Jag vill bli bra på nåt!

Det är något jag tänker på väldigt ofta. Att jag inte har någon hobby, eller något jag är speciellt bra på. Visst, jag har bloggen. Men den känns inte som en hobby utan mer som en dagbok för att minnas vad jag tänker och känner. Det finns så mycket som jag i perioder börjat med, blivit halvhyfsad på och sen insett att jag inte är något bra på det, och kanske inte heller har ett tillräckligt stort intresse för att nöta och nöta för att verkligen bli duktig. Grejer jag velat bli bra på / fortfarande tror mig vara hyfsad på: matlagning, bakning, att sy, fotografera, Photoshop (nja), sminka och rita/måla. Ofta är det nåt som händer, jag misslyckas med nåt, tappar självförtroendet och lägger av. Det gäller tex bakningen. Rita har jag alltid gjort, men slutade med det för kanske 8-10 år sedan. När jag var yngre och bodde hemma älskade jag att sitta på mitt rum och bara rita och rita. Fylla böcker med avritade Disneyfigurer (ja, ritade på fri hand alltså, inte kalkerade haha), prinsessor och kvinnor i allmänhet. Men som med allt annat har det runnit ut i sanden, oftast för att jag känner att intresset minskar när jag känner att ”alla andra” också har samma intresse. Töntigt nog. Nu tex är det ju väldigt inne att gilla att fotografera, ALLA har en systemkamera. För några år sedan höll jag på mycket med det, lärde mig om ISO, slutartider osv, men slutade med det eftersom alla började med det och jag då helt logiskt kände att då vill inte jag göra det (Hej hej trevlig tjej! Haha). Av någon anledning vill jag vara ensam om mina hobbys, vill inte bli jämförd med någon annan. Men jag känner mer och mer att jag behöver något annat att fokusera på än bara pilla på telefonen ich nätshoppa hela tiden. Nåt som är avstressande och som jag tycker är så pass roligt att jag skiter i om alla i hela världen också gör det och är bättre än mig på det. Något att göra bara för min egen skull. Vet ju bara inte vad…

Hur som. Idag har vi varit ute på utflykt hela gänget, först drog vi en repa till Barkarby Quality Outlet där jag inhandlade en perfekt rutig skjorta för halva priset på Boomerang och även testade en kofta på Odd Molly. Kände mig som en fulländad lattemorsa när jag satte på mig den haha! Men jag gillade den faktiskt. Fast det blev inget köp ändå, jag har shoppat så mycket nytt på senaste tiden (vilket varit nödvändigt eftersom att jag rensat så hårt i min garderob att nästan inget varit kvar), men det är dags att lugna sig. Heh. Efter det åkte vi till Fjärilshuset där jag inte varit på 20 år konstaterade jag. Vi tittade på vithajarna och fiskarna och sen på fjärilarna och de andra insekterna och grodorna. Ja, mycket mer var det inte innan vi var klara och åkte hem igen. Men sällskapet var ju så bra att det inte gjorde något!

   

    
 

6 reaktioner till “Jag vill bli bra på nåt!

    1. Nej det är svårt! Man måste ju utgå från vad man tycker är kul tänker jag, annars kommer man ju ändå bara ge upp. Men kan inte riktigt komma på något speciellt som jag tycker är jättekul haha..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s