Familj & vänner

Njutardagar

Både igår och på förmiddagen idag var det redigt fint väder, det var vi ju tvungna att utnyttja när sommaren i övrigt är så usel. Redan vid 8 igår morse drog jag och My iväg med våra tjejer mot Djurgården, vi hade liksom ändå inget att göra och båda ungarna var aptrötta så det var bara att åka iväg tyckte vi. Elise och Emilia somnade i sina vagnar på vägen dit så en stund fick jag och My prata lite ostört när vi slagit oss ner i Rosendals trädgård innan de vaknade igen. En mikropaus 😉 därefter blev det massor med fika, spring i gräset och allmänt mys bara. Elise och Emilia är så vana vid att umgås vid det här laget eftersom de gjort det flera gånger i veckan typ sedan de var 2 månader gamla! Så de är väldigt gulliga och kramiga mot varandra. Så fint tycker jag och My förstås 🙂

   Hittade små miniäpplen som hon tyckte om att smak på

 My visar att man får låtsas äta äpplena, inte på riktigt 🙂

   Bus!

 Och baby love ❤

   
Idag har vi istället hängt med mina föräldrar, min bror och hans tjej på stranden, Vita grindarna på Djurö, innan vi tog oss till Motorverkstan nära Djurö kyrka för lite lunch. Vi hade aldrig varit där förut men det var riktigt mysigt och god mat! 

 Aaaah, så här härligt var det innan det mulnade på och vi gick in och satte oss…

  
Sommaroutfiten (skjortklänning och kofta från Holly & Whyte på Lindex) inhandlade jag igår och älskar den! Synd bara att Emlan började med att kräka ner den med en gång… Det är något vi ska kolla upp när vi byter BVC i september, hennes kräkningar. Kan vara omogen magmun fortfarande? Tänker jag. Jaja. Nu har min fina kusin Rebecca och hennes kille Daniel kommit ner från Umeå för att bo hos oss i några dagar. Äntligen! Och äntligen får jag klämma lite på hennes babymage, v 28 är hon i så det närmar sig med stormsteg <3<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s