Familj & vänner

Johans födelsedag

Vilken underbar helg det blev, så himla mysig verkligen. En sån där som gör att jag känner att jag älskar min lilla familj lite extra mycket. 

Helgen i bilder:   Lördagen, Johans födelsedag, började med att min inre klocka gjorde att jag vaknade strax innan kl 7 då både Johan och Emilia fortfarande sov. Helt perfekt! För då kunde ju jag ostört gå upp och fixa fölsisbrickan. Johan hade önskat mannagrynsgröt (av alla grejer man kan önska på en frukostbricka haha) så jag kokade det, hade på strössel för det har man på födelsedagen i hans familj, gjorde i ordning hans favvodryck Oboy (som jag själv inte druckit på typ 15 år för att senaste gången jag drack det var mjölken ljummen och sur, så oboysmak för mig är sur mjölk med chokladsmak, blä…), och en bakelse som jag hade köpt dagen innan. Johans favoriter helt enkelt! Sen serverade jag Johan på sängen, men vi fick förstås äta det vid matbordet ändå eftersom Emilia annars skulle typ rullat över den i sängen. Men sång och frukostbricka på sängen är obligatoriskt på födelsedagen i vår familj!

 Därefter tog vi första båten till Utö! Och satte oss på Bakgården med varsin bulle och latte (som tyvärr inte var god, men bullarna var det!)
   Emilia som sov typ hela båtfärden dit fick mellis på uteserveringen i regnet

 Innan hon ville vandra runt lite ❤
   Vi hittade en mysig lekplats som Em härjade runt på ett tag innan vi gick till Hamnmagasinet där jag shoppade lite..

 .. Och sen blev det lurre på Utö värdshus. Seglartoast för mig och Johan och pannkaka för Emlan som synes. Maten var god, vi var glada, Emilia var på gott humör och lugn (försökte inte ställa sig upp i stolen eller fick något raseriutbrott) så det var väldigt härlig lunch!

  Därefter lade vi E i vagnen, hon somnade efter cirka 3 sekunder otroligt nog, och sen tog vi en promenad till Utö kyrka i Spränga. På vägen pratade vi om vilken dröm det vore att ha fritidshus på Utö, någon gång när vi blir rika, då jäklar! Sen tog vi båten tillbaka till fastlandet från Spränga och slog oss ner och fikade med Johans gamla arbetskamrater, han har nämligen jobbat på Utö Rederi tidigare på däck. Alltmedan Emilia fortsatte att sova i vagnen nästan hela båtfärden! Hon vaknade ett par minuter från Årsta havsbad på glatt humör. En riktigt härlig och harmonisk dag helt enkelt. Har tyvärr inga fler ord i mitt vokabulär än härlig tydligen haha…

2 reaktioner till “Johans födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s