Familj & vänner

Småbarnsförälderpoäng

Det blev ännu en dag med bara mamma- och dotterhäng, en riktigt mysig sådan faktiskt! Jag måste sätta ramar för varje dag för att inte vara helt lost (lärde mig det knepet av Hannah Widell i Fredagspodden för länge sen! Funkar så bra!) så idag bestämde jag att vi skulle ha en städ- och fixdag. Jag ville fixa fint hemma inför Johans födelsedag imorgon. Jag började med sovrummet och konstaterade direkt att jag är spyless på våra påslakan (de få som är kvar efter hundra utrensningar), så det blev en spontantripp till stan för att handla lite nytt och fräscht för första gången på ett par år. Emilia somnade lägligt i vagnen under tiden jag valde ut ett fint set med ett småmönstrat blågråvitt tyg och rosettknyt i ändarna. Superfint! När vi kom hem fortsatte jag raiden med att tvätta allt i sängen, allt! Täcken, kuddar, madrasskydd, allt! Så nu känns det så himla fräscht och härligt att ligga nedbäddad i sängen. Jättemycket mer städning än så blev det tyvärr inte eftersom tvättstugan tog sin tid, ungen sin och när Johan kom hem åkte vi direkt till Farsta för att inhandla gummistövlar till honom. Det behöver nämligen en småbarnsförälder och jag har ju min regnjacka från i höstas och nya Hunter-stövlar (efter att TVÅ billigare par gått sönder) så jag är iaf utrustad, men det behövde även Johan bli. Föräldrapoängen på den! Imorgon bär det av till Utö för att fira Johans fölsis och då ska det regna. Inga problem med gummistövlar på! 😛

Lite bilder från idag:   Världens mysigaste unge gosade verkligen in sig hos mig och somnade sött. 

I princip det bästa Emilia vet är skor. Hon älskar att släpa omkring på alla skorna hemma, inte så kul med smutsiga dojor som man vet vandrat genom kisshissar i T-centralen direkt… Iaf, därför var hon förstås i sitt esse på skoaffären…

 Förberedelser inför fölsisfrullen imorgon….

Hoppas solen är snäll mot oss imorgon och visar sig!

4 reaktioner till “Småbarnsförälderpoäng

  1. Hej! Jag söker med ljus och lykta efter den rosa lindex jacka som ni har,med blommigt foder i luvan😋 skulle ni möjligtvis vara intresserade av att sälja den? Beroende på skick och storlek så är jag superintresserad!😋👍 mvh Erica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s