Allt och inget · Shopping

Garderoben påfylld

   
 
Så var basgarderoben påfylld för Emilias del, beställde ju två vita t-shirtar och två vita linnen från Polarn och Pyret som jag hämtade ut idag och när vi var i Farsta idag (våra planer blev inställda, så vi tog oss dit för shopping och lek på egen hand. Jag köpte för övrigt jazzbyxor!! bästa plagget från 90-talet! Så pepp på det!) så inhandlade jag även en t-shirt och leggings i marinblått från samma butik. Skönt att äntligen ha lite bra basplagg att matcha de mönstrade kläderna med! Jag vet att många tycker att barn ska ha så mycket färger och mönster på samma gång som möjligt, men… Det är inte min grej. Helt enkelt. Gärna blommiga byxor, men då matchar jag det helst med vitt linne och grå kofta typ. Lite som när jag klär på mig själv helt enkelt 🙂 nu på kvällen har jag även organiserat så att de enfärgade byxorna har en hög, enfärgade tröjor en, mönstrade byxor en annan osv. OCD-personen i mig känner mig så tillfreds nu haha! 

Nu ska jag göra vad jag gör varje kväll när jag ska sova. För att verkligen tömma huvudet på alla tankar klickar jag in på Pinterest och väljer kategorin humor. Sen klickar jag mig vidare och vidare på humoristiska bilder innan jag sjunker ner i sovmode. Bästa nedvarvningen, har jag upptäckt (för flera år sedan alltså…). Har alltid varit en läsare men jag blir alldeles för engagerad i böcker. Motsatsen till sovmode alltså. Detta funkar bättre. Häpp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s