Allt och inget

Klätterapan

  Liten på upptäcksfärd i Rosendals trädgård

Det händer inte mycket här hemma just nu. ”Alla” är på semester och landställen så vi hänger mycket med mina föräldrar de här dagarna. Mormor och morfar är Ems absoluta favoriter så hon älskar ju att träffa dem tur nog! Idag åkte vi in till stan med dem där vi lunchade på (surprise surprise) Vapiano innan vi tog färjan ut till Djurgården och promenerade till Rosendals trädgård. Det låter jättemysigt, och det var det, men framförallt var det svettigt, klibbigt, kvavt, gnälligt (någon sov inte mer än en KVART på förmiddagen), blöjfattigt (pappa hann riva av en kissblöja innan jag hann meddela att jag inte hade fler blöjor på lager. Därav fick jag köpa dyraste blöjpaketet någonsin på Djurgårdens supermarket), och trött (alla). Men som sagt, mysigt ändå haha. 

Emilia verkar ha kommit ur sin senaste fas till stor del (hon och Josefins Bo följs åt väldigt mycket i faserna har vi märkt, de är ju födda med bara en dags mellanrum så det är inte så konstigt! Men väldigt skönt att få bekräftat att det just handlar om en fas från någon som är i samma situation!), hon är inte alls lika klängig, mammig och surig som för typ två-tre veckor sedan när det var som värst. Dock är hon ju lite klängig även i normala fall, leker inte gärna själv så värst länge (max typ 5-10 minuter. Det klassar vi som länge!) plus att hon har blivit en klätterapa som gärna klättrar upp i soffan eller på sina små stolar i sitt rum. Och inte sitter hon på dem bara heller, nej klart hon ska stå på stolarna! Allt annat är ju bara trist!? Det är alltså svårt att få mycket annat gjort hemma när man måste rusa fram till henne hela tiden heh. Hon är så jäkla snabb på sina små ben numera, rusar fram verkligen. Vinglar/ramlar gör hon numera bara när hon är väldigt trött. Annars är hon jättestadig. Antar att det här med klättrandet också är en fas vi bara ska igenom? Hoppas det i alla fall… 

Imorgon blir det i alla fall häng med Josefin och Bo! Plaskpool och pastasallad har det pratats om, låter som det blir en riktigt bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s