Familj & vänner

En toppensöndag

Igår var det alltså dags för födelsedagspicknick för samtliga 1-åringar / blivande 1-åringar i gruppen. Vi möttes upp på innergården där Josefin, Martin och Bo bor vilken var helt otroligt fin, som en hel liten park med tillhörande skogsdunge i! Vi hade knytis i alla fall så alla tog med godsaker efter behag och så slog vi oss ner på några filtar (läs: rände efter ungar, min ville hels tiden till den roliga trappan..) och åt och pratade medan ungarna härjade, badade i plaskpool och tog grejer ur varandras händer. Väldigt, väldigt mysigt! Barnen fick även varsitt paket och så försökte vi få till gruppbilder, vilket inte var det lättaste kan man säga… (Bilderna är en blandning av mina egna plus lånade av vänner i mammagruppen)

   Ingen brydde sig om att titta in i kameran…

 … Andra var på väg därifrån…
   Men som sagt, lite fika hanns med!

  Och plask i poolen…

 Såpbubbelblåsande och härj! En riktig toppendag blev det, som avslutades med..
  Bio med My och Towe! Den här filmen var väldigt annorlunda mot första Magic Mike som är långsammare och har mer handling. Här är det mer dans- och strippscener med min favorit Channing Tatum, vilket inte direkt gjorde något heeeheee 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s