Emilia <3 · Familj & vänner

Lördagen i bilder

   Sötchock! Eftersom vi skulle på kalas klädde jag upp lillsnärtan lite i puderrosa klänning med silvriga stjärnor (Zara), grå kofta (Åhléns), strumpisar och rosett i håret (NK). Finfinfint!

 Vi åkte först förbi bilfirman där vi köpte bilen och fixade några sista papper med inbytet av vår gamla bil, sen drog vi iväg till Täby Centrum. På vägen dit somnade både Emlan och jag, så Johan tog en längre runda förbi typ Österskär/Åkersberga och lite andra ställen där jag aldrig varit så när jag vaknade upp var jag helt förvirrad över att vara ute på landet. Men vad fint det var! Väl i Täby gick Em bananas och fick sitta på pappas axlar vilket belönades med en puss ❤

   En Donut på Dunkin Donuts…

 Vi kikade bland annat in på barnbutiken Wilma Winter och hittade den här underbara tavlan som jag var tvungen att få med hem på en gång, instant love! Från Bloomingville. Den lilla buketten fick Em efteråt av min faster som kom med en födelsedagspresent i efterskott till Emilia när vi var hemma hos min farbrors fru som firade att hon fyllt 50 år. Blev ett fint litet stilleben 🙂
   Idag bär det som sagt iväg på fölsispicknick för 1-åringarna i mammagänget. För varje unge som blir 1 år känner jag bara att det är SJUKT att det var ett år sedan de föddes. Helt enkelt sjukt! Jag minns det ju som att det var igår… Kan bara tänka mig vad vi kommer säga om 15 år… Och 37 år…. Hehe. I alla fall, senare blir det ju Magic Mike XXL med Towe och My så passade på att lägga lite make nu medan E sover. Förresten…

Har nån annan så här mycket ”bebishår”?? Det måste ha kommit efter graviditeten för så här mycket minns jag inte att jag hade! Ibland funderar jag på att klippa lugg för att kunna dölja det bättre men jag vet ju att jag kommer ledsna på det på en halv dag, så bäst jag låter bli. Hoppas det växer ut!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s