Allt och inget

Äntligen helg

  En #tbt jag la upp på instagram i torsdags från när Emilia var typ 3 veckor gammal <3<3<3

Tårtan blev inte alls som jag hade planerat, jag hade tyvärr gjort för lite frosting (trots att jag gjort max vad som stod i receptet), och swiss meringue buttercream tar lång tid att göra så jag fick tänka om, hade tänkt göra en ombre rostårta men det fick bli en spacklad tårta med lite spritsningar i mitten bara. Sen slängde jag på olika sorters strössel och gjorde en vimpel så den skulle bli lite festlig iaf… HOPPAS att de gillade smaken åtminstone… Igår var det skönt att bara ta det lugnt i alla fall och kolla på Magic Mike eftersom jag ska gå och se nya Magic Mike XXL på bio med My och Towe i helgen! Så himla roligt eftersom första filmen är så bra och jag inte varit på bio på länge! I övrigt blir det en rätt lugn helg, vi behöver tokstäda hemma och imorgon så ska vi på ett barnkalas i mammagruppen för samtliga bebbar som blir/har blivit 1 år nu i sommar! Och ikväll är det 50-årsfest för min faster. Vi har nog med planer helt enkelt 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s