Familj & vänner · Vikt & träning

Bakar tårta

Det har varit en gnällig dag idag, för Emilias del. Hon hade feber hela natten och sov till 7.30 (!!!) i morse pga det och har sedan suttit klistrad vid mig hela dagen. Vi åkte iväg och hängde med Ems morföräldrar och funkar också väldigt bra för henne skönt nog, men ska det nattas i vagnen eller om hon blir ledsen är det bara jag som duger. Och det är helt okej förstås, speciellt när jag vet att hon är hängig. I morgon hoppas vi att hon mår tippetoppen igen och är en glad tjej!

Just nu håller jag på och bakar en tårta till min vän Towe som ska på babyshower imorgon. Vad gör man inte för en vän? Tyvärr har det här tårtbaket knappast gått smidigt, ungefär allt som kan gå fel har gjort det. Tänker dock inte avslöja vad, utan tjejerna får smaka tårtan och märker de inga fel så är jag nöjd! Tror nämligen inte det är nåt fel på smaken. Men vi får se……   Lunch på Bistro Voltaire i Sickla idag!

 När ungen sover och man måste vispa med elvisp vill man vara så långt ifrån henne som möjligt… Så har stängt in mig i hennes rum för att göra swiss meringue buttercream som blir själva frostingen! Haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s